Como di sempre A Contramuleta, tomando prestadas as palabras de Eugenio D’Ors, todo o que non é tradición é plaxio.
[Vídeos de produción propia e historias máis ben mínimas]
Como di sempre A Contramuleta, tomando prestadas as palabras de Eugenio D’Ors, todo o que non é tradición é plaxio.
Mónica en Pasando do Facebook | |
paideleo en uxío escribe sobre as terras d… | |
bristolmania en xeografías [decembro 2018] | |
Anónimo en habaneras | |
Anónimo en once corais en Ribadumia | |
marsanpilo en un canto en moaña, hei! | |
marsanpilo en avilés | |
marsanpilo en La questione della lingua | |
zeltia en menú | |
zeltia en noite de ensaio |
Como diría o Falabarato tomando prestadas as palabras de Séneca: “Ningunha árbore é forte sen continuos ventos, pois estes fortalecen as súas raíces”.
Non sei co tabasco pero cos canónigos teñen unha pintaza……………………………
Uhmmm… Que ricas esas filloíñas!
(eu tamén digo: co tabasco, non sei). Farei a proba coa rúcula e un pouco de queixo freso.
Que todo está inventado xa? Pois a reinventar as filloas, como vós fixestes. E bo aproveito!!
Seica dicía Nestor Luján que “as crêpes saladas piden, na Bretaña, a sidra do país”. Estas filloas con rúcula tamén pedirán unha bebida axeitada, presumo. E non digamos se levan tabasco, ese condimento tan presente na nosa tradición milenaria!!
Que boiñas son as filloas, e o que dan de si. Sorpréndennos con moitos sabores… pero tabasco ??
vaia descubrimento !!
Eu tamén pensei, como non,- no tema da bebida –
que máis de un había resoplar… e bastante !!!
¿todo o que non é tradición é plaxio?
Logo non hai nada innovador? home, vale con que case todo é o anterior “cun toque de distinción”, pero non vou estar de acordo con D’Ors (si é que o dixo) nin co teu amigo argallante, vaia par co do tabasco!, xa vos vale.
que guapo estás!.
¿hasme facer a min unhas filloiñas?, sin tabasco for me, please
Con rúcula???Ai, estouche ben…Pensei que eran canónigos.
Eu creo que con calquera cousa me valen.
Acábanme de entrar ganas de facer unhas filloíñas para a sobremesa de hoxe. Irán recheas de queixo e mel. Noutra ocasión probarei coa rúcula.
…Igual lle poño un chisco de tabasco a unha delas, a ver que pasa…
Bicos
O do xornalista de Porriño deixa no ar unha intriga.
[Coma neses tests onde hai que atopar o que discorda, aquí o que desentona non é o tabasco -comida é ao fin- se non ese misterioso xornalista de Porriño no medio de italianos e polacos de marcada tradición católica.
¿Volverá aparecer ese persoeiro?
Vou crear agora memos no facebook o grupo de admiradores anónimos do descoñecido xornalista de Porriño seguro que mañá, arestora, terei mínimo 400 I likes.
Non é cousa de plaxio senón de innovación e de mellorar no posible o que xa temos.
…e preguntome eu qué pasaría se lle botas salsa de soja?